Nyheter

Bygga en vindkraftsturbin

Vindkraft är en av de bästa förnybara energikällorna på planeten. Om du använder ett vindkraftverk kan du omvandla vindkraft till hemmets el. Detta kan hjälpa dig att spara pengar på din månatliga energiräkning. Det första du behöver veta är hur man bygger ett litet vindkraftverk som kommer att producera en liten mängd el. Detta kan göras i ett par timmar eller mindre, med hjälp av material du har runt huset.

Generera ström till hushållet

När du installerar ett vindkraftverk, gör det två saker. Den fångar vind, då turbinen roterar, och skapar en rörelse som driver rotorbladen genom luften. Du kommer att använda rotorbladen från turbinen roterar för att skapa en elektrisk ström. Genom att använda en liten mängd av denna el, kan du stänga av och på ditt hem. Här är ett enkelt sätt att bygga ett vindkraftverk som kommer att producera tillräckligt med ström för att köra dina lampor. De delar du behöver är: Du bör leta efter ett vindkraftverk som producerar tillräckligt med ström för att köra alla dina lampor. Detta kan vara många watt. Du bör alltid få en lista över alla specifikationer för din turbin innan du köper den. Bladen som skapas under vindhastigheten, bör vara tillräckligt länge för att nå taket i ditt hem. Åtminstone bör du ha minst 60 centimeter. Det bästa kommer att vara hela avståndet på ditt tak.

Taket bör inte hindra bladen från att nå ditt hem. Du kommer att vilja att de ska kunna fånga tillräckligt med vind för att kunna möta ditt hem elbehov. Bladen bör också vara tillräckligt hållbara för att tåla vinden, och inverkan på hela hemmet. På grund av bladen, kan det sluta med mer energi att vända än det kommer att ta att driva upp ditt hem. För att bygga ett litet bostadsturbin behöver du en borr, skruvar, lite tejp och lite. Det rekommenderas starkt att du använder eluttaget i ditt hem, i stället för att ansluta den till ditt lokala elbolag. Även om du kan spara lite pengar från att betala elbolaget att göra jobbet, är den takt de tar ut så hög att det blir billigare att göra jobbet själv. Även om jobbet kan ta några timmar, kommer det att löna sig i slutändan.

Genom att använda metoderna i den här artikeln kan du enkelt bygga ett litet bostadshus vindkraftverk. Detta hjälper dig att spara pengar på din månatliga energi.

Besök denna sida solcellsforumet.se om förnybar energi.