Begrudgingly

Begrudgingly en definition

Begrudgingly – Att använda en definition som ger dig en motvillig inställning för att definiera ditt ansvar när du samlar in pengar

I ett nötskal kan man säga att begrudgingly är den motvilliga definitionen av välgörenhet är när man känner sig tvingad att donera pengar till en välgörenhetsorganisation trots att man kanske inte riktigt tror på den. Jag vill inte vara den som säger att alla har en motvillig definition av välgörenhet. Vissa skulle säga att en motvillig definition av begrudgingly är helt normal. Andra skulle bestrida detta, men vem ska då säga vad som är rätt eller fel?

Faktum kvarstår att välgörenhetsorganisationer behöver finansiering. Det är det viktigaste med begrudgingly. Utan finansiering skulle det inte finnas några välgörenhetsorganisationer. Men det är inte slutet på saken. Om pengarna kan skänkas är det bra, och om inte, varför skulle folk inte bara välja att inte ge pengar till dessa välgörenhetsorganisationer?

Begrudgingly en definitionDet finns gott om människor med begrudgingly som inte känner starkt för välgörenhetsorganisationer. Och det finns gott om människor som känner tillräckligt starkt för sin tro för att ge till de välgörenhetsorganisationer som verkligen behöver det. Tricket är att ta reda på hur stark din övertygelse är när det gäller en viss välgörenhet för begrudgingly. När du har fastställt detta kan du räkna ut hur mycket du personligen kan hjälpa till. Och det är här som den motvilliga definitionen av välgörenhet kommer in i bilden.

För de personer som är fast övertygade om att de kan hjälpa till och som verkligen vill hjälpa till kan en välgörenhetsorganisation se ut som en oändlig lista över värda ändamål. När de ger pengar kommer deras donationer att vara fokuserade och riktade. De kommer att gå till de ställen där det är mest sannolikt att de kommer att göra en verklig skillnad. Det är mycket svårt för en icke-donator att se någon annan hjälpa en välgörenhetsorganisation medan de själva sitter på sina händer och tittar på och bidrar.

Men sedan finns det människor som inte riktigt förstår vad det innebär att ”ge” begrudgingly. De tenderar att se på donationer som ett slags lotterispel för att tjäna pengar. De känner sig så entusiastiska när de hör talas om en riktigt bra välgörenhetsorganisation att de kommer att donera generöst direkt. Men sedan blir de ganska besvikna när de inser att pengarna de donerat inte kommer att användas direkt för att hjälpa välgörenhetsorganisationen.

  1. Det är här som det är dags att ta till sig begrudgingly med avundsjukan. De känner att det är orättvist att de inte är tillräckligt generösa. De har den här tron att de inte kan hjälpa välgörenhetsorganisationen eftersom de känner att de inte är tillräckligt generösa. Så de väljer att ”missunna” de pengar de ger. De säger inte att det inte är deras pengar, men de känner att det inte är deras fel att pengarna går till en annan sak. Och för vissa människor är det tillräckligt för att de inte ska ge något.
  2. Det finns människor där ute som gärna accepterar begrudgingly att det är något som de måste göra att donera pengar. De har en positiv inställning till att de inte kan hjälpa dem som är mindre lyckligt lottade än de själva. De ser inte ”tacksamhet” som något negativt, utan de ser det som att vara tacksamma för det de har nu.
  3. Så sammanfattningsvis kan man se att definitionerna av ”graciöst” och ”motvilligt” är helt olika. Det är egentligen bara en variation av det du kanske redan förstår. När du hamnar i en välgörenhetssituation där du känner att du inte kan hjälpa dig själv, kan du överväga att använda definitionen av begrudgingly. Det kommer att hjälpa dig att tänka på dina handlingar i ett annat ljus.

Om du känner att du kan hjälpa andra, men känner att du inte kan ge pengar till en välgörenhetsorganisation, kan du överväga att använda definitionen graciously. Du kanske kan engagera dig och ändå hjälpa välgörenhetsorganisationen med din tid och dina talanger. Du kanske till exempel är konstnär, men om du är bra på att samla in pengar kan du erbjuda dig att hålla i insamlingar för välgörenhetsorganisationen. Människor kommer att vara mer benägna att donera om de vet att du gör något för att hjälpa dem.

Om du nu säger till dig själv: ”Jag kan inte hjälpa välgörenhetsorganisationen eftersom jag är för upptagen”, bör du kanske se till att du har en bra definition av ”upptagen”. Ofta definierar människor upptagenhet på ett sätt som inte stämmer överens med vem de faktiskt är. Så genom att ha en motvillig definition av att vara upptagen kan du se till att bli sedd som att du hjälper välgörenhetsorganisationen även om du kanske inte direkt hjälper till med insamlingen av medel. Människor kommer att inse att du lägger ner tid, även om insamlingen inte direkt är en prioritet för dig.

Slutligen kan du alltid välja att vara bedräglig och vag. Låt oss till exempel säga att du är en skådespelare som är öppen för att göra insamlingar. Du kan låtsas vara en stor skådespelare när du inte är det, och du kan gömma dig bakom denna fasad tills du behövs. Detta är också en utmärkt taktik när du vill samla in pengar till en välgörenhetsorganisation som du egentligen inte bryr dig om begrudgingly.